Fietsexamen

We beginnen de maand met het fietsexamen op 3 mei, het was een super regenachtige dag.

De politieagent die ook foute armbewegingen maakte, iedereen was in de war, de juffen wachtten een beetje af maar iedereen bleef het maar zeggen dus ze hebben het gemeld en hij deed het ook echt fout. 

Doordat iedereen nat was geregend mochten we een film kijken (nanny mcphee) om terug op te warmen, dat was het sfeermakers spel van de maand april.

Schoolfeest

Op het schoolfeest was het een warme dag waar elk leerjaar zijn optreden deed en ook nog 3 optredens van sporten/hobby’s  (bv. Dance Reaction, rope skipping en Tasseikan.) 

Je kon er ook gaan eten en dan waren er lekkere gerechten (bv. frietjes met stoverij of vol-au-vent).

Moederdag

We hebben voor Moederdag een pot gemaakt waar 24 kaartjes in zitten. 12 complimenten en 12 activiteiten elke maand. De eerste dag mogen ze 2 kaartjes pakken, 1 compliment en 1 activiteit die je dan samen met je mama moet inplannen. 

Vormsel

12 mei verzamelden alle godsdinsters om 09:00 in de kerk. Daar moesten ze liedjes zingen en daarna moesten ze allemaal naar voren 1 voor 1 komen met hun peter en meter. Toen smeerden ze zalf op de godstinsters hun hoofd. 

Nieuw WO thema Voetafdruk

Voor het nieuwe WO-thema moesten we een test online doen om te zien hoeveel hectare we van de wereld gebruiken, namelijk https://voetafdruktest.wwf.nl/

Verjaardagen

-Lenoor

Voor de verjaardag van Lenoor kregen we een super lekkere citroen/vanille cake.

-Liam

Voor Liam zijn verjaardag hebben we een lekkere zelfgemaakte cake met chocolade gegeten.

-Anna V.

Voor Anna haar verjaardag hebben de sfeermakers haar popcorn afgepakt maar we hebben die terug gevonden en opgegeten.

Verjaardagen

Foto’s van deze maand kan je hier bekijken:

https://photos.app.goo.gl/5WiL2bhzq68vjETX6