In het begin van de maand (op 1 maart) gingen we op doe-dag in Deinze. Dat betekent dat je de week ervoor een lijstje maakte van je top 4 activiteiten die je die dag graag zou doen. Uit die 4 werden er dan 2 gekozen die je die dag zou doen (1 in de voormiddag en 1 in de namiddag).

Ook gingen we naar de Bijloke om er een toneel te kijken. Het was een heel mooi toneel over een jongen die naar zijn ouders wou maar niet de toestemming kreeg van zijn grootvader en dus niet alleen de zee over mocht. Het toneelstuk noemde zeefier. Diezelfde dag gingen we ook naar een museum, het STAM, dat ons meer vertelde over de geschiedenis van Gent. Kortom: Het was allemaal heel leuk en interessant.  

Wat ook uitzonderlijk was deze maand was dat we een erg beroemde schrijver op bezoek kregen, namelijk Marc De Bel. Hij vertelde over hoe hij op het idee kwam om schrijver te worden en wat hij daar allemaal voor moest doen.

Er gebeurde dus erg veel speciaal deze maand. In april krijgen we waarschijnlijk nog een fietsexamen. Ook deze maand werkten we ons thema af van ‘mijn toekomst mijn keuze’ waarbij we veel leerden over het secundair onderwijs. Ook startten we nog net voor de paasvakantie ons nieuw thema ‘naar een ander soort verkeer’ wat erg hoort bij het fietsexamen.

Deze maand sluiten we af met een paasvakantie van twee weken,

Gelukkig Pasen!

De foto’s van deze maand kunnen jullie hier bekijken:

https://photos.app.goo.gl/Aavk8SY48qdETxps9