We begonnen de maand met een uitstap naar Ieper, daar hebben we over de tweede wereldoorlog geleerd in een museum. We zijn ook naar graven van dode soldaten gaan kijken. We zijn ook naar een gezellig café gegaan om onze lunch daar op te eten.

Een week later zijn we naar Sint-Pieters gegaan. Daar hebben we een lesje STEM, LEM en Latijn gekregen. Daartussen hebben we ook een lesje LO gekregen. We hebben ook een zoektocht gedaan over de hele school en hebben dan ook een paar klaslokalen gezien.

Deze maand was het ook dikketruiendag! Dit jaar is dat  #iktrekhetmijaan.

We hebben stickers gekregen om dichtbij de lichten te hangen. Zo zal je  voor altijd als je het licht passeert niet vergeten dat je het licht moet uitdoen.

We hebben ook 2 verjaardagen gevierd!! Eerst die van Fien op 13 februari en dan ook nog Erin die verjaarde op carnaval op 17 februari.

Op carnaval hebben we in de ochtend twee hele lesuren in de turnzaal gefeest! 

Daarna was het speeltijd, na de speeltijd hebben we verder gedaan aan een knutselwerkje van klaprozen. Dan was het alweer speeltijd, dan hebben we Erin haar verjaardag gevierd en heeft ze haar traktatie uitgedeeld en het was heel lekker!

Na de traktatie deden we een kahoot quiz met de twee zesdes, dat was heel leuk!

Toen was de dag voorbij en was het vakantie!

Het was een heel leuke maand!  

Geschreven door: Julie en Erin