Link foto’s: https://photos.app.goo.gl/pHb7bF9QoPWBdjYF6

Eindtoetsen

Deze maand begonnen we met de toetsen.

We deden ook OVSG toetsen (Digitaal en schriftelijk). Deze toetsen worden gemaakt door veel kinderen in Vlaanderen. Wij hebben de OVSG toetsen in de refter gemaakt, daar hadden we meer plaats dan in de klas.

Vaderdag

Voor Vaderdag hebben wij zelf zeepjes gemaakt. We hebben de zeepjes in zelfgemaakte doosjes gestoken.

Bellewaerde

We zijn naar Bellewaerde geweest en daar mochten we alleen in groepjes rondlopen en we moesten verschillende opdrachtjes doen die we binnenkregen via Whatsapp bv. maak een foto met een dier, ga met zoveel mogelijk in de boot,… Iedereen vond het een leuke dag.

Verrassingsavond

Voor de verrassingsavond hebben we 6 van de 6des gespeeld. Dat zijn allemaal spelletjes bv. het liedje Spring van Spring uit ons hoofd kennen, om ter verst vliegtuigjes van papier gooien/maaken,…

Proclamatie

Voor de proclamatie hebben wij gedanst op het liedje Don’t Stop Me Now, daarna gooiden we onze hoedjes in de lucht. We konden ook iets voor vrij podium doen.

Turn t-shirt

We mochten onze turn t-shirt meebrengen naar school en werd gesigneerd door kinderen/juffen van onze school om ze niet te vergeten.

FIJNE VAKANTIE en veel succes in het middelbaar

6B:

Alexander, Jérôme, Maia, Linus