Met enige vertraging volgt hier dan toch nog een blogbericht over de maand oktober.

We hebben veel gedaan deze maand:

• Experimenten over het klimaat.

Ijs laten smelten, ontdekken hoe lang het duurt om water met CO2 en water zonder CO2 te verwarmen, en nog enkele andere experimenten.

• Ruimteklas

We zijn ook op ruimteklas geweest. Daar waren we in verschillende groepjes verdeeld. De blogberichtjes van op ruimteklas staan al eventjes online. Je kan ze hier opnieuw lezen.

• Spel

De sfeermakers hebben ook een spel gemaakt. Het spel was zoals een ganzenbord. Het was ook heel leuk. Het begon met kaartjes zoeken op de speelplaats, elk eentje. Dan begon het spel. Je gooide met een dobbelsteen, het is bijvoorbeeld 1. Dan zet je de pion één verder. Dan stond er bv. ‘Lees 1 kaartje voor.’ en dan deden we de opdracht.

Deze maand was er ook nog dit: scholenloop en zwart-witdag

De foto’s van deze maand en de ruimteklassen zijn te bewonderen via deze links of via de schoolwebsite.

Silke en Charlie