Beste ouders en kinderen van De Blije School. Vandaag schrijf ik, Louis, de klasblog. In de klas L6B, bij juf Amber doen we leuke en natuurlijk ook leerzame dingen. Hier en daar zit er ook een presentatie tussen. Zo hebben de kinderen van 6B een groepspresentatie gemaakt over een bepaalde ontdekkingsreiziger. Er waren presentaties over Marco Polo, Ferdinand Magellaan, Christoffel Columbus, David Livingstone en Daisy Bates.
We moesten samenwerken om een goede, maar ook informatierijke powerpoint, poster of journaal te maken. Dit lukte al heel goed. We leerden veel bij over de ontdekkingsreizigers en vulden aan de hand van de presentatie een informatiefiche in.
Aan het einde van elke presentatie beoordeelden we elkaar aan de hand van smileys.