Net voor de herfstvakantie leerden we alles over gezonde voeding. Babitha van PROEFED leerde ons via onze zintuigen proeven, ruiken, kijken, luisteren, voelen. We gingen op donderdag eerst naar de markt in Nazareth om boodschappen te doen. Wat een belevenis! De marktkramers vonden het heel tof dat onze klas hun markt bezocht.
Op vrijdag kwamen enkele mama en oma’s helpen en konden we in kleine groepjes allerlei lekkere hapjes klaarmaken voor elkaar:
Sapjes van appel, appelsien, rode biet en wortel. Platbrood en broodcroutons. Pesto van wortelloof en hazelnoten. Pompoensoep. Heel gezond en seizoensgebonden.
’s Middags toverden we onze klas om in een gezellig restaurant. HET HEEFT GESMAAKT!
Bedankt aan alle mama’s, papa’s, oma’s en opa’s om de kinderen te begeleiden naar de markt of te helpen bij het bereiden van ons gezond herfstmenu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.