Donderdag 10/03/2022: Bezoek oorlogsmuseum Passendale,

We rijden met de bus naar Passendale. Daar krijgen we een rondleiding met gids in het museum en ook uitleg. We rijden ’s middags met de bus en gids rond in Ieper. We reden door de Menenpoort en bezochten  loopgraven, een Duitse begraafplaats en een Britse begraafplaats. Daarna reden we terug naar De Pinte.

Donderdag 17/03/2022: Doe-dag Deinze

Iedereen ging verdeeld in auto’s naar het VTI. Daarna kregen we uitleg over wat we allemaal gingen doen. Iedereen verdeelde zich in 4 scholen, op de eerste school waar je verbleef kreeg je eten. In de ene school waren het frietjes en in de andere spaghetti. Toen ging iedereen naar zijn tweede school en dan weer terug naar De Pinte. Het was een zeer toffe dag vond iedereen en we hopen dat we nog zo een uitstap krijgen.

Vrijdag 18/03/2022: Kinderdisco

Sommige kinderen zijn naar de kinderdisco geweest op vrijdagavond was het disco op school. Er werd gedanst en gegeten en nog veel meer.

Foto’s van deze maand kunnen jullie hier bekijken:

Groetjes van de paparazziploeg,
Joachim en María