Op woensdag 12 oktober gingen we naar de kinderboerderij ‘De campagne’ in Drongen. We keken er enorm naar uit, naar onze uitstap, want zag jij al eens een schaapje van dichtbij of geitjes in de wei? Kippen op een stok of konijntje in hun hok? We stonden te poppelen om de boerderijdieren te beter te leren kennen! Véél enthousiaste ouders brachten ons naar de kinderboerderij waar we een leuke voormiddag beleefden!

We knuffelden met de wollige schaapjes, de ondeugende geitjes en de schattig konijntjes. We gingen op zoek naar het grote dier op de kinderboerderij en dat was toch wel ‘Lola, het varken’. We gaven haar lekkere knabbeltjes maar ook haar lievelingssnoepje: een ei en een okkernoot! En weet je dat Lola dit helemaal opeet met schaal, eiwit en eigeel?! …    

Tussendoor konden we genieten van een heerlijke bekertje appelsap met een lekker koekje! We brachten nog een bezoekje aan de ezel, de kipjes, de pauw, de kalkoen, de haan, de gangbuikvarkentjes,…  Moe maar voldaan gingen we terug richting school!  

https://photos.app.goo.gl/tAPk4zC3yS8b7YAa9