Eindelijk was het weer zo ver… De Sint en zijn Pieten waren opnieuw in het land! In de klas deden we heel wat leuke dingen. We schreven voor het eerst helemaal zelf onze brief naar de Sint. Hoe trots zal Sinterklaas wel niet zijn! Ook maakten we een echte pietenmuts en een kunstwerk over het liedje ‘Zie de maan schijnt door de bomen’. We leerden ook de kunstenaar Alberto Giacometti kennen en maakten een pietenstandbeeld net zoals hem. De Sint en zijn Pieten hadden ook een uitdaging voor ons. ‘Kunnen jullie een nieuwe stoomboot maken die kan drijven?’ De kinderen gingen heel enthousiast en gedreven aan de slag. Benieuwd naar onze stoomboten en kunstwerken? Kijk dan zeker naar onze foto’s. Natuurlijk hebben we ook ons schoentje gezet en kregen heel wat lekkers. De Sint en zijn pieten brachten ook aan onze school een bezoek. We zongen en we dansten en kregen als cadeau heel wat leuke boeken! Tot volgend jaar Sinterklaas en de Pieten!